BitcoinSV betalingsplattform Centi lukker ny finansieringsrunde

Bitcoin SV dropper etter at Craig Wright unnlot å bevise sitt eierskap til private nøkler
Centi, en BitcoinSV-betalingsbehandlingsplattform, har akkurat hentet inn en betydelig mengde kapital fra en ny finansieringsrunde ledet av Dr. Jürg Conzett og Calvin Ayre, ifølge en pressemelding fra gruppen .

Conzett er grunnleggeren av MoneyMuseum i Zürich, og Ayre er grunnleggeren av Ayre Group og CoinGeek

Centi sørger for at selgere kan akseptere cryptocurrencies som betaling via en Point of Sale-infrastruktur, heter det i utgivelsesmeldingene. Dette betyr at flere kan bruke digitale eiendeler som de vil, øke tilgjengeligheten og sikre at rommet har mer brukbar sak.

Centri ble grunnlagt av Bernhard Müller, og bruker eksklusivt Bitcoin Future takket være hurtighets- og skalerbarhetsløsningene.

Det og det har utrolig lave transaksjonsgebyrer sammenlignet med andre nettverk. Müller selv snakker om saken, som sa:

“Jeg føler meg privilegert som får jobbe med to slike erfarne investorer – Calvin Ayre og Dr Jürg Conzett – på å lage den digitale kassa av 21 st århundre. På dette stadiet er kompetanse og forretningsforbindelser like viktige som investeringspengene. Det ydmyker meg å være i stand til å samarbeide med topp profesjonelle fagpersoner som anerkjenner den kommersielle verdien av ideene våre og la sin lit til Centi for å realisere og utvide vår visjon. ”