Bitcoin Outlook: Merkittävin Breakout, jonka olen nähnyt kauan

Viimeaikaiset toimet osoittavat, että bitcoin on täällä jäädäkseen. Katso.

Tunnet minut pitkäaikaisena sijoittajana hyperkasvuteemoissa ja osakkeissa.

Älypuhelin, jossa on Bitcoin Up kaavio näytöllä Bitcoins-kasojen joukossa

Minulle se on paras tapa rakentaa omaisuuttasi ja toteuttaa taloudelliset unelmasi. Siksi puhumme paljon massiivisista, jännittävistä trendeistä, jotka muuttavat maailmaa ja rikastuttavat sijoittajia.

Joten tässä on yksi asia, jota et ehkä tiedä minusta …

Olen innokas kaavionlukija.

Olen oppinut kaavioiden tärkeyden ja kuinka todella lukea ne ensimmäisessä työpaikassa (osakevälittäjänä) mentorilta, joka on pysynyt elinikäisenä ystävänä.

Tämä tapahtui ennen älypuhelimia, mikä tarkoittaa, että olen oppinut vanhanaikaisella tavalla – onnellisella tunnilla työn jälkeen.

“Bev-napeilla” – niillä pienillä lautasliinoilla, jotka saat juomasi kanssa – piirrämme kaavioita, kartoitamme strategioita ja kaikkea, mikä antaisi meille edun.

Minulla on vielä muutama noista lautasliinoista. Ne sisältävät joitain parhaita sijoitusopetuksia, jotka olen koskaan oppinut.

Tämä sisältää noin purkautumisen, jolloin osakkeet tai muut omaisuuslajit „purkautuvat“ korkeampiin hintoihin suurella volyymilla.

Breakouts on merkittävää monilla tasoilla, ja ne ovat usein alkusoito paljon korkeammille hinnoille.

Tiedän, että vuosi 2021 on vain kaksi viikkoa vanha, mutta olemme jo todistaneet merkittävän puhkeamisen, joka saattaa laskea yhtenä historian suurimmista…

Jos olet seurannut bitcoinia lainkaan, tiedät tarkalleen, mistä puhun.

Olen erittäin nouseva bitcoinissa, blockchainissa ja erityisesti pienemmissä kryptovaluutoissa, jotka tunnetaan nimellä altcoins. (Lisäsimme juuri uuden oston viime yönä Crypto Investor Networkiin .) Ne ovat sellaisia hyperkasvuinvestointeja, joita rakastan muutostekniikoihin, jotka muuttavat maailmaa ja tekevät älykkäistä sijoittajista tonnia rahaa.

Mutta wow!

Maailman suurin kryptovaluutta on ollut hämmästyttävällä juoksulla melko jyrkällä vetovoimalla. Se on hieno, mutta lyhytaikaiset sijoittajat ovat tehneet parhaansa navigoidakseen ylä- ja alamäet.

Korot alkoivat joulukuussa, jolloin bitcoin nousi yli 20 000 dollarin ensimmäistä kertaa koskaan. Tämä herätti sosiaalisen median vimma, kun pitkäaikaiset bitcoin-uskovat iloitsivat.

Ja se ei pysähtynyt siihen. Alle kuukaudessa bitcoin olisi yli kaksinkertainen kauppaan yli 41 000 dollaria.