Amerikansk senator Cynthia Lummis: Bitcoin vil være en vigtig spiller i lang tid fremover

Cynthia Lummis er en Bitcoin Code hodler siden 2013, og hun er fast besluttet på at sætte krypto i spidsen for den amerikanske politiske debat.

Amerikanere har lige valgt Cynthia Lummis (R) som deres første kvindelige pro bitcoin-senator, og hun synes at være klar til at gøre historie.

Lummis (R) blev senator-valgt fra staten Wyoming efter at have slået den demokratiske kandidat Mike Enzi. Hun har en lang og velkendt karriere inden for politik, men få kender til hendes stolte fortid som Bitcoin hodler.

Og Lummis ‚historie ser ikke ud til at sidde fast i fortiden. Den nye senator er villig til at give Bitcoin-økosystemet en bedre fremtid ved at sætte debatten om fordelene ved Bitcoin-adoption på den amerikanske politiske dagsorden.

Cynthia Lummis vil sætte Bitcoin oven på den politiske debat

I et interview til tv-showet „Good Morning America“ talte Lummis om Bitcoins fordele og dets appel som en værdibutik, noget hun lærte under sin rolle som Wyomings statskasserer.

Jeg håber at bringe bitcoin ind i den nationale samtale. Jeg er tidligere statskasserer, og jeg investerede vores stats permanente midler. Så jeg var altid på udkig efter en god butik med værdi, og bitcoin passer til den regning.

Senatoren diskuterede, hvordan Bitcoins knaphed giver en konkurrencemæssig fordel i forhold til den inflationære amerikanske dollar. Lummis sagde, at dette var en af grundene til, at hun besluttede at investere i Bitcoin som den bedste lagringsværdimekanisme.

Lumis forklarede, at der kun vil være 21 millioner Bitcoins uden yderligere emissioner. Hun mener, at sådan modstand mod manipulation vil være en væsentlig del af den geopolitiske debat i fremtiden.

Vores egen valuta puster op; bitcoin gør det ikke. 21 millioner bitcoin vil blive udvundet, og det er det. Det er en begrænset forsyning, så jeg har tillid til, at dette vil være en vigtig aktør i værdibutikker i lang tid fremover.

Cynthia Lummis havde allerede udtrykt sin præference for Bitcoin. Under hendes kandidatur afslørede hun, at hun købte sin første Bitcoin i 2013 efter at have lært om dens egenskaber.

Hun sagde, at Bitcoin siden da har været en del af hendes investeringsportefølje, som hun sammenligner med guld som et middel til at „bevare den relative værdi“ af hendes arbejdskraft over tid.

Under sin kampagne udsendte Lummis løbende advarsler om regeringens inflationspolitik, især under koronaviruspandemien. Hun har talt om behovet for at skabe økonomiske løsninger, der ikke reducerer dollarens købekraft.

Er Bitcoin virkelig en opbevaring af værdi?

Cynthia Lummis ‚ord er bestemt en lettelse og en påtegning for dem, der fortaler for Bitcoin. I flere år har BTC’s natur „muteret“ fra primært at være penge (noget beregnet til at blive brugt) til at blive betragtet som en værdibutik (noget der skulle opbevares).

I løbet af 2020 har Bitcoin været en bedre værdireserve end guld. Faktisk har det været en bedre investering end de fleste varer i tider med pandemi. I løbet af 2020 nåede Bitcoin og guld en historisk sammenhæng, som allerede er forsvundet, hvor Bitcoin viser en højere sammenhæng med SP500 og andre spekulative aktiver.

En undersøgelse foretaget af Fidelity afslørede imidlertid, at Bitcoin opfører sig uafhængigt, så det forventes, at det i nogle øjeblikke korrelerer med værdireserver, og i andre øjeblikke korrelerer det med spekulative aktiver.

Vi er glade for at dele den anden rapport i vores Bitcoin Investment Thesis-serie af @riabhutoria.

I dette stykke udforsker vi bitcoins rolle som en ikke-korreleret alternativ investering, der kan give porteføljeoptimeringsfordele.

I betragtning af ovenstående kunne Cynthia Lummis i det mindste delvis have ret i Bitcoin. Og selvom BTC er ulig noget, vi nogensinde har set før, kan dets egenskaber gøre det til en acceptabel risikodiversifier for enhver portefølje.